India Port Platter Assortiment van verschillende Indiase voorgerechten (veg & non-veg)
Hoofdgerecht – keuze uit Butter chicken Een vorstelijk gerecht; malse stukjes kip gemarineerd met yoghurt, Indiase kruiden, citroensap en fenegriek overgoten met een zachte curry op basis van tomaten, room, boter & afgemaakt met amandelschaafsel
Rogan Josh Een heerlijke malse lamscurry op basis van tomaat, ui, knoflook afgetopt met verse gember, koriander
Goan Fish Curry Geliefd gerecht onder de visgerechten uit Goa; vis bereid in een curry met geroosterde specerijen & knoflook afgemaakt met kokosmelk, tomaten en tamarinde
Paneer Butter Massala (V) Verse huisgemaakte paneer (Indiase kaas) in een curry van tomaat, boter en cashewnoten Bovenstaande gerechten worden geserveerd met basmati rijst en als bijgerecht daal makhani (linzencurry) Dessert Maharadja dessert Selectie van kleine indiase desserts
Helaas, het is nog niet mogelijk om te reserveren.