Organisator Restaurantweek
  • Home
  • Restaurants
  • Menukaarten
bg-top

Menukaarten

Restaurants

Abina
Gusto Ouderkerk
Thai From Sky
De Jonge Dikkert
Schouwburg Amstelveen
Du Monde Bar & Kitchen
Brasserie 10
P60
Aan de Poel
Eetcafé De Vijfer
Day Foodbar
Restaurant Rembrandt
De Kruidfabriek by LUTE
India Port
Brasserie Paardenburg
Restaurant Kronenburg
Bistro Nice
Jaimie van Heije restaurant
The WineKitchen at Sea
Ammonite Club Restaurant
Argentijns Grillrestaurant Fierro
Grieks-restaurant Alexandros
The Indian Kitchen
Abina

Abina

Direct reserveren

 

DINER

Voorgerecht


Franse uiensoep met croutons

of

Tomatensoep


*

Hoofdgerecht

Combina van de plank
Combinatie van Spare ribs en gemarineerde kip

of

Denver steak


of

Zalmmoot Naturel met een frisse salade en frites


*

Nagerecht

Dame Blanche

of

Crème Brulee

Gusto Ouderkerk

Gusto Ouderkerk

Direct reserveren

Let op speciale actie! Tweede pizza gratis

Napa Italia in Ouderkerk a/d Amstel heeft tijdens de AmstelveenZ Restaurantweek een afwijkende, maar zeer voordelige kortingsactie: iedere tweede pizza is gratis!

Ga je met z’n tweeën uit eten en je bestelt 2 pizza’s van de authentieke pizza-kaart en je krijgt er dus eentje gratis. Ga je met z’n viertjes en bestel je er vier, dan betaal je er twee… en zo verder (6 bestellen is drie betalen, 8 bestellen is 4 betalen). Daarbij geldt dat de voordeligste pizza gratis is en dat de actie voor maximaal 8 personen geldt. Ideaal voor als je met een groepje vrienden of familie extra voordelig van de pizza’s van Napa Italia wilt genieten!

NB: 2 pizza’s voor de prijs van 1 geldt alleen in het restaurant op beschikbare dagen en reserveren kan alleen via deze site. Actie geldt niet voor het afhalen. 

Voor de actie 2 pizza's voor 1 werken wij met de volgende begin- en eindtijden gelden op zondag t/m donderdag: 17.00 tot 18.45 uur, 18.00 tot 19.45 uur, 20.00 uur tot sluiting.

Vrijdag, zaterdag en zondag alleen van 17.00 tot 18.45 uur.

Thai From Sky

Thai From Sky

Direct reserveren

DINER 

Voorgerecht

Ruam mid – mix van starters, kip saté, Thaise loempia, viskoekje en groene Curry pocket

of

Tom Yam Kai – De bekende Thaise pittige zure soep met koriander, champignons en kip


*

Hoofdgerecht

Panaeng nua – speciale rode curry met beef, citroenblad en zoete basilicum

of

Kai pad nam prik pao – roergebakken kipfilet in Thaise sambal met oestersaus en diverse groenten

of

Pla Sam rod – roergebakken visfilet in drie smaken saus met diverse groenten


*

Nagerecht

Chocolade lava – chocolade soufflé met warm gesmolten hart van chocolade geserveerd met vanille ijs en slagroom

 

ALLE GERECHTEN KUNNEN VEGETARISCH WORDEN BEREID!!
Tegen een meerprijs van €4,00 kunnen de gerechten met garnalen worden bereid.

De Jonge Dikkert

De Jonge Dikkert

Direct reserveren

LUNCH of DINER

Corvina
Aji Mirasol, passievrucht, radijs, xo saus en pandan

***

Wilde eend
Jus met eendenlever, blauwe bes en bereidingen van savooikool

***

Williams peer
Hangop en honing ijs, verveine en vanille

*LET OP: Bij dit restaurant geldt een toeslag van 10 euro op de prijs (totaal 37,50 EUR)

U heeft de mogelijkheid tot uitbreiding naar een 4-gangen menu voor €10 extra.

Tussengerecht

Bloemkool
Beurre Noisette Pierre Robert, grapefruit en hazelnoot

***

Schouwburg Amstelveen

Schouwburg Amstelveen

Direct reserveren

Dat wordt een avondje uit met een grote (glim)lach: tijdens de AmstelveenZ Restaurantweek kan je op zaterdagavond 2 november 2019 genieten van de nieuwe cabaretvedette Louise Korthals in Schouwburg Amstelveen, maar niet voordat je hebt genoten van een gezellig driegangendiner in de trendy ambiance van Day Foodbar aan het Stadsplein. En dat voor een totaalprijs van 40 euro.

De show van Korthals is getiteld ‘Alles is er’ en De Telegraaf schreef er over: 'Van begin tot eind op het puntje van je stoel'. Bij Day Foodbar hoef je gelukkig niet direct op het puntje van je stoel te zitten, en kan je lekker comfortabel genieten van heerlijke gerechten, voordat Louise los gaat met een zeer krachtige performance, ondersteund door fantastische muzikanten en een fraai toneelbeeld.

Wat kun je verwachten?

In ‘Alles is er’ gaat Korthals op 2 november 2019 weer de muzikale confrontatie aan met alles en schuurt ze langs de rafelranden, schaduwkanten en zonovergoten momenten van mateloze levens en onbeperkte mogelijkheden. Maar eerst dus genieten van al het moois dat uit de keuken van Day Foodbar komt. Kortom, eet (& lach) smakelijk! Ticket(s) voor deze AmstelveenZ Restaurantweekspecial boek je hier.

3-gangen diner | Day Foodbar | Stadsplein 52 | Amstelveen |

Voorgerecht:

- Carpaccio van ossenhaas met parmezaan en citroenmayo of gegratineerde green shell mosselen

Hoofdgerecht:

- Pompoen risotto of zeebaars met witte wijnsaus

Nagerecht:

- Koffie met Canoli

Cabaretshow Louise Korthals | Schouwburg Amstelveen | Stadsplein 100 | Amstelveen

- 2 november, aanvang 20.30 uur.

-  Cabaretshow 'Alles is er'

Du Monde Bar & Kitchen

Du Monde Bar & Kitchen

Direct reserveren

LUNCH & DINER

Voorgerechten

CHAMPIGNON ROOM SOEP

of

Japanse kipspiesjes (4 st.) met YAKITORI saus en wakame salade

of

“BORATINI” BUFFEL mozzarella met Avocado, tomaten salsa en basilicum

of

CARPACCIO CLASSICO met Rucola, truffelmayonaise, pesto, pijnboompitten, croutons en Parmezaan

****

Hoofdgerechten

VARKENSHAAS met champignonroom saus, verse groenten, frites en mayo

of

TONIJNSTEAK met sesam, teriyaki, roerbak groenten, frites en mayo

of

TAGLIATELLE met PORTO BELLO en Brie uit de oven met walnoot, croutons en een frisse salade

of

GRAINFED IRON FLAT PEPERSTEAK met groenten, frites en mayonaise

of

PASTA PESTO SALADE

***


Nagerechten


Huisgemaakte CHOCOMOUSSE black&white en slagroom

of

DAME BLANCHE vanille ijs, chocolade saus en slagroom

of

“ O M G “ omgekeerde DAME BLANCHE

of

PLATEAU met diverse KAASJES en appelstroop

of

ROMANOFF AARDBEIEN MOUSSE met verse aardbeien en een toefje slagroom


Combineer uw 3-gangen menu voor € 27,50 per persoon

Brasserie 10

Brasserie 10

Direct reserveren

DINER

Proeverij van voorgerechten:

Huisgemaakte bospaddenstoelenkroketjes, kleine steak tartaar, 
geroosterd tomatenbrood met gerookte zalm en een shotje Thom Kha Khai soep

*

Hoofdgerecht

Black Angus bavette van de grill met jus de veau en seizoensgroenten

of

Op de huid gebakken zeebaars met beurre blanc en zeekraal en seizoensgroenten

*

Nagerecht

Gebakken Cheesecake van bloedsinaasappel met kaneelroomijs en een krokantje van speculaas

P60

P60

Direct reserveren

Event info

Vanwege het grote succes van de clubtour van de 3JS tour duiken de geliefde muzikale mannen dit najaar opnieuw het clubcircuit in: en P60 is een van de locaties. Geniet vooraf van een stijlvol en uiterst smaakvol culinair driegangendiner in het volledig vernieuwde restaurantcafé, verzorgd door SPOON Culinair, bekend van bijzondere en hooggewaardeerde dineravonden.

Wat kan je verwachten?

Boek je deze theaterspecial op vrijdag 25 oktober 2019 (klik hier), dan krijg je ook een welkomstdrankje (bier, wijn of fris) cadeau. Wees er snel bij! Zie hieronder vast wat je op culinair gebied kunt verwachten en kies jouw ideale menu:

Culinair 3-gangen diner SPOON Culinair | Restaurant-Café P60 | Stadsplein 100a | Amstelveen

Voorgerecht, keuze uit:

- Buffelmozzarella met pommodori, pesto en verse vijgen
- Carpaccio van twee soorten biet, met geitenkaas, sinaasappel, humus en hazelnotencrumble
- Dun gesneden kalfsvlees met tonijn limoen mayonaise, kappertjes en parmezaansnippers
- Verse gevulde pasta met truffel paddestoelen saus

Hoofdgerecht, keuze uit:
- Een rijke Tabouleh met veel groente en kruiden met gegrilde oosterse kippedijtjes
- Een moot huisgerookte verse Zalm met een limoen abrikozen risotto en rivierkreeftjes
- Gevulde bol courgette met een ratatouille van zoete aardappel, aubergine, tomaat, olijven

Dessert, keuze uit:
- Huisgemaakt taart van de chef
- Mini grand dessert met panna cotta, tiramisu en meloenbolletjes

Theatershow 3JS | Concertzaal P60 | Stadsplein 100a | Amstelveen

- Aanvang 20.30
- Volendams trio met folky sound en Poëtische teksten

Aan de Poel

Aan de Poel

Direct reserveren

LUNCH - 3-GANGEN - 47,50

Sterrenkok Stefan van Sprang van het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant Aan de Poel verrast met een speciaal 3-gangenverrassingsmenu* voor de lunch.

 

LET OP: Bij dit restaurant geldt een toeslag van 20 euro
(standaard 27,50 + toeslag 20,- = 47,50 EUR)

Restaurant aan de Poel doet alleen mee met de lunch tijdens de AmstelveenZ Restaurantweek

Eetcafé De Vijfer

Eetcafé De Vijfer

Direct reserveren

Voorgerecht

Krokante zalm
of
Sticky ribs
of
Franse uiensoep met kaascrouton

*

Hoofdgerecht

Gamba’s met limoenmayonaise
of
Lamsracks met een groene kruidenkorst, aardappelgratin en gecarameliseerde worteltjes
of
Canneloni gevuld met ricotta en spinazie met een truffelsaus

*

Nagerecht

Chocolade verrassingsdessert 

Day Foodbar

Day Foodbar

Direct reserveren

 

Event info

The Voice-winnaar Jim van der Zee legt veel passie in zijn krachtige show ‘Starting The Engine’, waarin hij covers van artiesten speelt die hem inspireren, maar natuurlijk trakteert hij je ook op zijn eerste eigen werk. Ziijn liefde voor soul, jazz, blues en folk vertaalt hij in een intieme setting. Maar eerst kan je je buikje vol eten bij Day Foodbar: een van de populairste eetgelegenheden van Amstelveen.

Wat kan je verwachten?

Zie hieronder vast het 3-gangendiner waar je van kunt genieten voordat je volledig voldaan, honderd meter verder op het Stadsplein kan opgaan in de muzikaliteit van Jim van der Zee in Schouwburg Amstelveen. Klik hier om ticket(s) te bestellen.

3-gangen diner | Day Foodbar | Stadsplein 52 | Amstelveen |

Voorgerecht:

- Carpaccio van ossenhaas met parmezaan en citroenmayo of gegratineerde green shell mosselen

Hoofdgerecht:

- Pompoen risotto of zeebaars met witte wijnsaus

Nagerecht:

- Koffie met Canoli

Theatershow Jim Van der Zee | Schouwburg Amstelveen | Stadsplein 100 | Amstelveen

- Aanvang 20.30 uur.

- Muzikale show met Jim van der Zee (gitaar en zang), Reinout Douma (piano), Lorenzo Buffa (basgitaar en contrabas) en Guy Tristan Salamon (drums en percussie).

 

Restaurant Rembrandt

Restaurant Rembrandt

Direct reserveren

DINER

 

Voorgerecht

Gemarineerde zalm | grove mosterd | dille | zeezout |
olijfolie | dille mayonaise (vis)

òf

Steak Tartare | tomatensalsa | Parmezaanse kaas |
truffel mayonaise | pijnboompitten (vlees) 

*

Hoofdgerecht

Op de huid gebakken zeebaarsfilet | seizoensgroenten |
tuinkruiden mousseline | beurre blanc | basilicum | limoen (vis)

òf

Gebakken diamanthaas | seizoensgroenten | jus de veau |
rode wijn | sjalotten | lente uien | rucola puree (vlees)

*

Nagerecht

Chocolade Crème Brûlée | chocolade roomijs | slagroom

 

LET OP: Graag bij opmerkingen aangeven of er voor vlees of vis wordt gekozen.

De Kruidfabriek by LUTE

De Kruidfabriek by LUTE

Direct reserveren

LUNCH & DINER (3-GANGEN 37,50*)

 

Voorgerecht

Ceviche van Corvina met groene curry, kokos en Thaise basilicum

*

Hoofdgerecht

Gebakken eendenborst met pompoen toffee, geroosterde schorseneer
en een jus met steranijs en sinaasappel

*

Nagerecht

Crémeux van pure chocolade en tonkaboon met structuren van rode biet en kers

* 

-gangen menu € 37,50 p.p.. U heeft de mogelijkheid tot uitbreiding naar een 4-gangen menu voor €7,50 extra. 

Tussengerecht

Gepofte knolselderij met schuim van topinamboer en jus van knol

*

*LET OP: Bij dit restaurant geldt een toeslag van 10 euro 
(standaard 27,50 + toeslag 10,- = 37,50 EUR)

India Port

India Port

Direct reserveren

LUNCH & DINER

 Wij zullen een Thaali serveren – Indiase rijsttafel waarbij we onze gast een culinaire ervaring geven van onze mooie Indiase keuken

 Voorgerecht

Vegetarian Pakora
gemarineerde groenten in een krokant jasje van kikkererwten meel afgetopt met een heerlijke munt & tamarinde chutney

of

Hot Wings***
sappige kipvleugels gemarineerd met kruiden, yogurt , citroen en rode pepper voor de pit, gehutseld met ui, paprika en coriander

*

Hoofdgerecht

Thaali
Al onze gasten krijgen een Royaal plateau met verschillende hoofdgerechten die op elk
Thaali komen – seizoens groenten, linzen, yoghurt, salade, rijst, nan & papadum

Hierbij maakt u een keuze uit:
Saag paneer – heerlijke indiase kaas in mosterdspinazie met kruiden

of

Chicken curry – huis recept van een heerlijke curry met stukken kip

of

Rogan Josh – malse stukjes lam in een traditioneel gekruide curry van ui, gember, knoflook en tomaat

*

Nagerecht
Kheer – een huisgemaakte Indiase rijstpudding verrijkt met cardemom

of

Mango Mania – een heerlijke romige ijsdessert gemaakt van Indiase Alphonso mangoes

Brasserie Paardenburg

Brasserie Paardenburg

Direct reserveren

LUNCH & DINER

Voorgerecht

*
Drie bereidingen Kabeljauw
Zacht gegaarde lamellen, rillete, bakkeljauw met limoenmayoniaase en citrusdressing

*

Hoofdgerecht

*
Licht gerookte rundersteak met geroosterde knolgroenten cantharellen, creme van pastinaak en sjalotten jus

*

Dessert

*
Warme Appelcrumble met ijssouffle van kaneel

*


Vegetarisch menu uiteraard mogelijk

 

Restaurant Kronenburg

Restaurant Kronenburg

Direct reserveren

LUNCH & DINER (3-GANGEN - 37,50)

Voorgerecht
YELLOWFIN TONIJN
Wakame, sojabonen, radijs, bieslook-emulsie

*

Hoofdgerecht
BBQ ROSÉ SUKADE
Artisjokken, doperwten, salsa verde, sjalottenjus

*

Nagerecht
LIMONCELLO CREMEUX
Bramen, granola, brood en boter

Optioneel een 4e verassings gang voor €10,-


*LET OP: Bij dit restaurant geldt een toeslag van 10 euro
(standaard 27,50 + toeslag 10,- = 37,50 EUR)

Bistro Nice

Bistro Nice

Direct reserveren

DINER (3-GANGEN - 27,50*)

Bij Bistro Nice kunt u tijdens de AmstelveenZ Restaurantweek a la carte dineren!

Maak een keuze van de verrassende kaart voor uw ideale 3-gangen-menu. En dat voor slechts 27,50 euro*. 

Klik hier voor de menukaart van Bistro Nice tijdens de AmstelveenZ Restaurantweek! 

* ! op enkele hoofdgerechten op de kaart geldt een kleine extra toeslag, zoals aangegeven op de kaart!

Jaimie van Heije restaurant

Jaimie van Heije restaurant

Direct reserveren

DINER (3-GANGEN - 37,50)

Voorgerecht
Escabeche
makreel, citrus en wortel

*

Hoofdgerecht
Beemster varken
oesterzwam, kastanje champignon en umamisaus

*

Nagerecht
Duindoornbes
chocolade, yoghurt en meringue

*LET OP: Bij dit restaurant geldt een toeslag van 10 euro
(standaard 27,50 + toeslag 10,- = 37,50 EUR)

The WineKitchen at Sea

The WineKitchen at Sea

Direct reserveren

LUNCH - VERRASSINGSMENU

 

Speciaal voor de AmstelveenZ Restaurantweek hebben de gewaarde chefs  van visrestaurant The WineKitchen At Sea een driegangen verrassingsmenu samengesteld. Heerlijk culinair genieten van al het lekkers dat de zee te bieden heeft voor slechts 27,50 euro p.p.

Uiteraard bestaat de mogelijkheid extra gangen bij te bestellen (tegen meerprijs). Laat u ook adviseren over de prachtig bij de gerechten passende wijnen.

 



 

Ammonite Club Restaurant

Ammonite Club Restaurant

Direct reserveren

‘Fine Dining is a way of Life’ is het motto van het prachtige en sfeervolle Ammonite Club Restaurant.
Tijdens de AmstelveenZ Restaurantweek kunt u kiezen uit
een speciaal 3-, 4- of 5-gangenmenu voor respectievelijk €27,50 €37,50 of €47,50 per persoon. 

5 gangenmenu á la Chef €47,50

“Salade van gebrande tonijn | Pompoen | Dressing van Sesam”

*

“Soepje van bospaddenstoelen | Truffel | Schuim van Pecorino”

*

“Saté spiesje van gemarineerde reerugfilet | Geconfijte sjalot in soja”

*

“Kalfssukade | Japanse paddenstoelen | Jus van steranijs”

*

“Appelkruimel Cheesecake | Sorbetijs van rood fruit”

 *

Voor de vegetariër:


“Salade van in bietenbouillon gemarineerde feta kaas | Pompoen | Sesam”

*

“Soepje van bospaddenstoelen | Truffel | Schuim van Pecorino”

*

“Saté spiesje van gemarineerde wilde tomaat & aubergine | Geconfijte sjalot in soja”

*

“Groentestoof | Saffraan aardappel | Japanse paddenstoelen”

*

“Appelkruimel Cheesecake | Sorbetijs van rood fruit”

 

Argentijns Grillrestaurant Fierro

Argentijns Grillrestaurant Fierro

Direct reserveren

DINER

Voorgerecht

Carbonada

De traditionele Argentijnse goulashsoep

of

Sopa de Cebolla

Pittige Argentijnse uiensoep


*

Hoofdgerecht

Churrasco de Cuadril

Argentijnse lendebiefstuk

of

Ribs Amsterdam

In sojasaus gemarineerde, gegrilde spareribs

of

Salmón Al Limón

Gegrilde zalmfilet, geserveerd met citroensaus

+

Het hoofdgerecht wordt geserveerd inclusief een bijgerecht naar keuze: frietjes of gepofte aardappel.

Tevens kunt u gebruik maken van een saladebuffet met verschillende soorten dressings


*

Nagerecht

Dama Blanca

Vanille-ijs met chocoladesaus

of

Helado Mixto

Gemengd ijs met slagroom

Grieks-restaurant Alexandros

Grieks-restaurant Alexandros

Direct reserveren

Menukaart is momenteel niet beschikbaar.

The Indian Kitchen

The Indian Kitchen

Direct reserveren

Vegetarian

Starter

Veg Kabab

*

Main course Served with Rice

Paneer Lababdaar 

Paneer lababdar is a rich and authentic Punjabi curry that can be found on many North Indian restaurant menu. Soft and succulent paneer dunked in this creamy tomato and cashew based gravy makes this paneer curry worth indulging in.

Or

Malai Kofta

A dish for special occasions, Malai Kofta is the delicious vegetarian alternative to meatballs (in Indian cuisine, koftas are meatballs). Although this recipe may take a bit of time to make, the flavorful and creamy results are worth it—and will please any vegetarian looking for a hearty dish. Potatoes, a mixture of vegetables, paneer cheese, heavy cream, and spices are combined well and formed into balls, and then stuffed with chopped nuts and raisins. The koftas are then deep-fried and served in a well-seasoned gravy.

 *

Desert:

Mango Ice Cream

 

 

 

Non Vegetarian Menu

Starter

*

Chicken 65

Chicken 65 – Delicious, juicy, deep fried spicy piece of chicken meat bursting with flavor of chilly and curry leaves

 *

MALAI TIKKA KARAHI

Chicken MALAI TIKKA KARAHI recipe consists of creamy rich gravy made with yogurt and cream and juicy, tender, soft bone less chicken pieces. Gravy is made by blending with onions and yogurt and chicken pieces are cooked in it with salt, white pepper, and other ingredients.

Or

Chicken Lababdaar

Tender pieces of boneless chicken with ginger and garlic, half cooked in the tandoor and finished with a creamy tomato flavoured sauce with sliced capsicum and onions

 *

Desert:

Mango Ice Cream 

Restaurantweek Amstelveenz

Menu

Home Restaurants Menukaarten

Medemogelijk gemaakt door

Organisator Restaurantweek Organisator Restaurantweek

Copyright © 2013 - 2022, Amstelveenz Restaurantweek . Alle rechten voorbehouden.

Mede mogelijk gemaakt door Sera Business Design