DINER
€ 37,50
Voorgerechten:
DUO VAN EEND
Gerookte eendenborst - terrine eendenbout - crostini - Lardo di Colonnata
of
POMPOEN CRÈME BRÛLÉE
Geroosterde appel - feta - amandel
*
Hoofdgerechten:
ZACHT GEGAARDE RUNDERSUCADE
Aardappelpuree – bordelaisesaus
of
ZALM
Dragonsaus - kruidige popcorn
*
Nagerecht
HUISGEMAAKTE BROWNIE
Gevuld met cranberry's - pistache- en pecannoten - vanille-ijs
LUNCH & DINER
Chef’s choice € 47,50
ONTVANGST MET BUBBELS EN AMUSE VH HUIS
PROEVERIJ VAN VOORGERECHTEN
Een selectie van onze voorgerechten
*
HOOFDGERECHT
Keuze tussen vis, vlees of vegetarisch
*
GRAND DESSERT
Proeverij van desserts
Vegetarian
Starter
Veg Kabab
*
Main course served with rice
Paneer Lababdaar
Paneer lababdar is a rich and authentic Punjabi curry that can be found on many North Indian restaurant menu. Soft and succulent paneer dunked in this creamy tomato and cashew based gravy makes this paneer curry worth indulging in.
Or
Malai Kofta
A dish for special occasions, Malai Kofta is the delicious vegetarian alternative to meatballs (in Indian cuisine, koftas are meatballs). Although this recipe may take a bit of time to make, the flavorful and creamy results are worth it—and will please any vegetarian looking for a hearty dish. Potatoes, a mixture of vegetables, paneer cheese, heavy cream, and spices are combined well and formed into balls, and then stuffed with chopped nuts and raisins. The koftas are then deep-fried and served in a well-seasoned gravy.
*
Desert:
Mango Ice Cream
Non Vegetarian Menu
Starter
*
Chicken 65
Chicken 65 – Delicious, juicy, deep fried spicy piece of chicken meat bursting with flavor of chilly and curry leaves
*
MALAI TIKKA KARAHI
Chicken MALAI TIKKA KARAHI recipe consists of creamy rich gravy made with yogurt and cream and juicy, tender, soft bone less chicken pieces. Gravy is made by blending with onions and yogurt and chicken pieces are cooked in it with salt, white pepper, and other ingredients.
Or
Chicken Lababdaar
Tender pieces of boneless chicken with ginger and garlic, half cooked in the tandoor and finished with a creamy tomato flavoured sauce with sliced capsicum and onions
*
Desert:
Mango Ice Cream
LUNCH & DINER
€ 27,50
Voorgerecht
*
Heerlijke miniwraps
met gerookte zalm, roomkaas en salade
*
Hoofdgerecht
*
Versgebakken pannenkoeken
naturel, spek, kaas of appel-kaneel met stroop of poedersuiker
*
Dessert
*
frambozenbavarois met seizoensfruit en een lekkere toef slagroom
*
Uw tafel reserveren kan tot 18.30 uur
DINER
€ 37,50
*
Chefs Jessica Snoek en Maarten Bunschoten bereiden de lekkerste Poelier gerechten voor u.
In combinatie met nieuwe en vertrouwde wijnen van The WineKitchen gaan wij ons uiterste best doen om u ouderwets culinair te verwennen.
3-gangen chefs menu
*
DINER
€ 37,50
Proeverij van voorgerechten:
mini carpaccio & mini pill pill & mini champ + roquefort
*
Hoofdgerecht
Mixed grill
Stukje sparerib & stokje saté & mini burger
of
Tong
of
Vega burger
*
Nagerecht
Kaasplankje
of
Zoet dessert
LUNCH
€ 47,50
4 gangen chefs lunchmenu De Jonge Dikkert
Ons menu is opgebouwd uit de mooiste producten uit binnen- en buitenland met oog op het seizoen. Vertrouwde producten en herkenbare ingrediënten worden met respect voor de puurheid, duurzaamheid en techniek bereid.
Hamachi cru gelakt met xo-ponzu
Radijs, krokante garnaal en bergamot-koriander-vinaigrette
*
Bloemkool beurre noisette
Blauwe druiven, lavendel, walnoot en Pierre Robert kaas
*
Damhert
Cranberry, savooi kool, trompette de la mort, jenever spek en hert-soprafino jus
*
Framboos en Roos
Ruby chocolade, tonkaboon cremeux en limoen
***
DINER
€ 37,50
India Port Platter
Assortiment van verschillende Indiase voorgerechten (veg & non-veg)
Hoofdgerecht – keuze uit
Butter chicken
Een vorstelijk gerecht; malse stukjes kip gemarineerd met yoghurt, Indiase kruiden, citroensap en fenegriek overgoten met een zachte curry op basis van tomaten, room, boter & afgemaakt met amandelschaafsel
Rogan Josh
Een heerlijke malse lamscurry op basis van tomaat, ui, knoflook afgetopt met verse gember, koriander
Goan Fish Curry
Geliefd gerecht onder de visgerechten uit Goa; vis bereid in een curry met geroosterde specerijen & knoflook afgemaakt met kokosmelk, tomaten en tamarinde
Paneer Butter Massala (V)
Verse huisgemaakte paneer (Indiase kaas) in een curry van tomaat, boter en cashewnoten
Bovenstaande gerechten worden geserveerd met basmati rijst en als bijgerecht daal makhani (linzencurry)
Dessert
Maharadja dessert
Selectie van kleine indiase desserts
Keuze uit het shared dining menu
3 gerechten voor €27,50 pp*
(* Tonijntartaar €3,- toeslag )
LUNCH
€ 47,50
Speciaal voor de Smaken van Amstelveen hebben de gewaarde chefs van visrestaurant The WineKitchen At Sea een driegangen verrassingsmenu samengesteld. Heerlijk culinair genieten van al het lekkers dat de zee te bieden heeft.
Slechts € 47,50 p.p inclusief een glas champagne.
Uiteraard bestaat de mogelijkheid extra gangen bij te bestellen tegen een meerprijs. Laat u ook adviseren over de prachtig bij de gerechten passende wijnen.
DINER
Voorgerecht
Carbonada
De traditionele Argentijnse goulashsoep
of
Sopa de Cebolla
Pittige Argentijnse uiensoep
*
Hoofdgerecht
Churrasco de Cuadril
Argentijnse lendebiefstuk
of
Ribs Amsterdam
In sojasaus gemarineerde, gegrilde spareribs
of
Salmón Al Limón
Gegrilde zalmfilet, geserveerd met citroensaus
+
Het hoofdgerecht wordt geserveerd inclusief een bijgerecht naar keuze: frites of gepofte aardappel.
Tevens kunt u gebruik maken van een saladebuffet met verschillende soorten dressings
*
Nagerecht
Dama Blanca
Vanille-ijs met chocoladesaus
of
Helado Mixto
Gemengd ijs met slagroom
DINER
4-gangen menu voor € 37,50
Papadum Oosterse Tonijn
Kruidige Indiase cracker met tonijn, wasabimayonaise, kimchi, wakame en shiso purper.
★
Pompoensoep met geroosterde kappertjes
Huisgemaakte soep van flespompoen met knapperige kappertjes.
★
Poussin
Frans piepkuiken geserveerd met krieltjes en salade.
★
Sabayon
Gemarineerd rood fruit met vanilleijs.
VEGETARISCH DINER
4-gangen menu voor € 37,50
Burrata
Italiaanse salade van zijdezachte burrata met basilicum en tomatenmelange.
★
Pompoensoep met geroosterde kappertjes
Huisgemaakte soep van flespompoen met knapperige kappertjes.
★
Holy Ravioli
Luxe ravioli met een wisselende vegan vulling. Vraag ons personeel.
★
Sabayon
Gemarineerd rood fruit met vanilleijs.
LUNCH
€ 67,50
Sterrenkok Stefan van Sprang van het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant Aan de Poel verrast met een speciaal 3-gangenverrassingsmenu* voor de lunch.
LET OP: Bij dit restaurant geldt een toeslag van 20 euro
(standaard € 47,50 + toeslag € 20,- = € 67,50)
Restaurant aan de Poel doet alleen mee met de lunch tijdens de Smaken van Amstelveen. Reserveringen kunnen alleen via deze site worden gedaan op basis van beschikbaarheid met een starttijd van 12.00, 12.30, 13.00 of 13.30 uur.
LUNCH & DINER
€ 37,50 & € 47,50
*
3-gangen shared dining €47,50 p.p
Combinatie van voorgerechten:
Rib-Eye Carpaccio | Beef Tataki |
Vitello Tonnato |
Burrata | Brood met aioli
Combinatie warme gerechten:
Gamba Pil Pil | Zeebaars
Flat iron | gegrilde kip
Bloemkool | Regenboogwortelen
Met ambachtelijke friet | gemengde salade | brood met aioli
Shared Dessert:
Grand dessert
*
Warme Shared Lunch €37,50 p.p
Ronde 1: Gamba Pil Pil | Vongole
Ronde 2: Flat iron | Gegrilde Kip
Bijgerechten: Groene Asperges met Feta
Met ambachtelijke friet | gemengde salade | brood met aioli
DINER
€ 37,50
*
Bruschetta pulled porc
Tartelette met paddenstoelen ragout en pastinaak
Hert met jus van kruidkoek met zuurkool blini
Petit grand dessert om te delen
*
Vegetarisch menu uiteraard mogelijk
DINER
€ 27,50
Voorgerecht
Ruam mid
Mix van onze voorgerechten
of
Tom Yam Kai / Tom Kha Kai
Pittige soep met kip, champignons en koriander / romige kokossoep met kip, champignons en koriander
*
Hoofdgerecht
Paneng Kai
Romige kokosnootcurry met kip, champignons, citroenblad en diverse groenten (pikant)
of
Kai kratiam prik thai
Kip roergebakken met veel knoflook en diverse groenten
*
Nagerecht
Mochi met Durian of Kokosnoot en Pandan
Alle gerechten kunnen vegetarisch worden bereid.
Diner
€ 37,50
Bij het zeer geliefde Grand Café All Sports kunt u tijdens de Smaken van Amstelveen a la carte genieten.
Kies drie gerechten van de kaart (voor- hoofd- en nagerecht) voor slechts € 37,50 en geniet van een verrassend lekkere lunch of diner.
DINER
€ 37,50 of € 47,50
Voorgerecht
Bruchetta di Burrata
Geroosterd brood met verse burrata en cherrytomaten
Menu € 37,50
*
Antipasti
Vitello tonnato, carpaccio, coppa di parma, buffalo mozzarella en tomaat
Menu € 47,50
*
Hoofdgerecht
Verse tagliatelle met bospaddenstoelen en truffelsaus
Menu € 37,50
*
Filetto al Pepeverde
Gebakken ossenhaas met groene pepers, cognac en mosterdsaus
Menu € 47,50
*
Nagerecht
Tiramisu
(orgineel recept)
Menu € 37,50
*
Scropino
Sorbetijs met verse munt, vodka en prosecco
Menu € 47,50
LUNCH & DINER
Keuzemenu à € 37,50 per persoon
*
Voorgerechten
Gemarineerde roodbaars met piperade,
krokante aardappel en basilicum-olie
of
Smeuïge paddenstoelenragout met
kruidentoast en ingelegd zuur
*
Hoofdgerechten
Rosé gebraden eendenborst met linzen à la francaise, geroosterde pastinaak, landcress en jus met jeneverbes
of
Pompoensteak met zuurkool, pompoenpitten en beurre noisette met kappertjes
*
Desserts
Mandarijnen panna cotta met ingelegde mandarijn, gezouten karamel en yoghurtijs
of
Drie stukjes kaas met vijgen-notenbrood en appelstroop
of
Koffie/ thee in plaats van een dessert
*
Vegetarisch menu uiteraard mogelijk
DINER
€ 37,50
V o o r g e r e c h t e n
Huisgemaakte Tomatensoep
*
Gambéretti Imanati (gepaneerde Gamba’s) met een chili-dip en soja saus
*
Vitello Tonato dun gesneden Kalfsfilet met tonijn-mayonaise en kappertjes
*
4 Japanse Kip-Spiesjes met Yakitori saus
H o o f d g e r e c h t e n
Gebakken Scholfilet met beurre blanc saus, groenten en frites
*
Gegrilde Black Angus Rib-Eye met kruidenboter, groenten en frites
*
Salade Chicky gemengde salade met in gember gemarineerde Kip
*
Vega Special salade met gebakken groenten en yakitori saus, geserveerd met frites
N a g e r e c h t e n
Huisgemaakte Cheese Cake
*
Chocolade IJs met witte chocoladesaus en slagroom
*
Huisgemaakte Red Velvet Cake
Medemogelijk gemaakt door
Copyright © 2013 - 2023, Amstelveenz Restaurantweek . Alle rechten voorbehouden.