Organisator Restaurantweek Hoofdsponsor 1 Restaurantweek Hoofdsponsor 2 Restaurantweek Hoofdsponsor 3 Restaurantweek
  • Home
  • Restaurants
  • Menukaarten
bg-top

Menukaarten

Restaurants

Lemon Grass
Stadscafé De Pannenkoek
Restaurant Colijn
Villa Borghese
Restaurant De Poelier
Grand Café All Sports
BLVD Café
HEISA - Café Restaurant
Bar Dixie Beer & Kitchen
Day Foodbar
Du Monde Bar & Kitchen
De Jonge Dikkert
Grieks-restaurant Alexandros
India Port
The Indian Kitchen
Abina
Dolce Verona
Argentijns Grillrestaurant Fierro
Paardenburg
Thai From Sky
The WineKitchen at Sea
Zorgeloos eten & drinken
Chinees Specialiteiten Restaurant Yu Woah
Buenos Aires
Aan de Poel
Brasserie 10
Lemon Grass

Lemon Grass

Direct reserveren

Menukaart is momenteel niet beschikbaar.

Stadscafé De Pannenkoek

Stadscafé De Pannenkoek

Direct reserveren

LUNCH & DINER
€ 27,50

Voorgerecht

*
Heerlijke miniwraps
met gerookte zalm, roomkaas en salade

*

Hoofdgerecht

*
Versgebakken pannenkoeken
naturel, spek, kaas of appel-kaneel met stroop of poedersuiker

*

Dessert

*
frambozenbavarois met seizoensfruit en een lekkere toef slagroom

*

Uw tafel reserveren kan tot 18.30 uur

Restaurant Colijn

Restaurant Colijn

Direct reserveren

LUNCH & DINER
Chef’s choice € 47,50

ONTVANGST MET BUBBELS EN AMUSE VH HUIS

PROEVERIJ VAN VOORGERECHTEN
Een selectie van onze voorgerechten

*

HOOFDGERECHT
Keuze tussen vis, vlees of vegetarisch

*

GRAND DESSERT
Proeverij van desserts

Villa Borghese

Villa Borghese

Direct reserveren

Menukaart is momenteel niet beschikbaar.

Restaurant De Poelier

Restaurant De Poelier

Direct reserveren

DINER
€ 37,50

*

Chefs Jessica Snoek en Maarten Bunschoten bereiden de lekkerste Poelier gerechten voor u.

In combinatie met nieuwe en vertrouwde wijnen van The WineKitchen gaan wij ons uiterste best doen om u ouderwets culinair te verwennen.

3-gangen chefs menu

*

Grand Café All Sports

Grand Café All Sports

Direct reserveren

Diner
€ 37,50

Bij het zeer geliefde Grand Café All Sports kunt u tijdens de Smaken van Amstelveen a la carte genieten.

Kies drie gerechten van de kaart (voor- hoofd- en nagerecht) voor slechts € 37,50 en geniet van een verrassend lekkere lunch of diner.

BLVD Café

BLVD Café

Direct reserveren

Keuze uit het shared dining menu

3 gerechten voor €27,50 pp*

(* Tonijntartaar €3,- toeslag )

HEISA - Café Restaurant

HEISA - Café Restaurant

Direct reserveren

LUNCH & DINER
€ 37,50 & € 47,50

*

3-gangen shared dining €47,50 p.p
Combinatie van voorgerechten:
Rib-Eye Carpaccio | Beef Tataki |
Vitello Tonnato | 
Burrata | Brood met aioli


Combinatie warme gerechten:
Gamba Pil Pil | Zeebaars
Flat iron | gegrilde kip
Bloemkool | Regenboogwortelen
Met ambachtelijke friet | gemengde salade | brood met aioli

Shared Dessert:
Grand dessert

*

Warme Shared Lunch €37,50 p.p
Ronde 1: Gamba Pil Pil | Vongole
Ronde 2: Flat iron | Gegrilde Kip
Bijgerechten: Groene Asperges met Feta 
Met ambachtelijke friet | gemengde salade | brood met aioli

Bar Dixie Beer & Kitchen

Bar Dixie Beer & Kitchen

Direct reserveren

DINER
4-gangen menu voor € 37,50

Papadum Oosterse Tonijn

Kruidige Indiase cracker met tonijn, wasabimayonaise, kimchi, wakame en shiso purper.

★ 

Pompoensoep met geroosterde kappertjes

Huisgemaakte soep van flespompoen met knapperige kappertjes.

★

Poussin

Frans piepkuiken geserveerd met krieltjes en salade.

★

Sabayon

Gemarineerd rood fruit met vanilleijs.

 

VEGETARISCH DINER

4-gangen menu voor € 37,50

Burrata

Italiaanse salade van zijdezachte burrata met basilicum en tomatenmelange.

★

Pompoensoep met geroosterde kappertjes

Huisgemaakte soep van flespompoen met knapperige kappertjes.

★

Holy Ravioli

Luxe ravioli met een wisselende vegan vulling. Vraag ons personeel.

★

Sabayon

Gemarineerd rood fruit met vanilleijs.

Day Foodbar

Day Foodbar

Direct reserveren

DINER
€ 37,50

*
Bruschetta pulled porc
Tartelette met paddenstoelen ragout en pastinaak
Hert met jus van kruidkoek met zuurkool blini
Petit grand dessert om te delen

*

Vegetarisch menu uiteraard mogelijk

Du Monde Bar & Kitchen

Du Monde Bar & Kitchen

Direct reserveren

DINER
€ 37,50

V o o r g e r e c h t e n
Huisgemaakte Tomatensoep
*
Gambéretti Imanati (gepaneerde Gamba’s) met een chili-dip en soja saus
*
Vitello Tonato dun gesneden Kalfsfilet met tonijn-mayonaise en kappertjes
*
4 Japanse Kip-Spiesjes met Yakitori saus 

H o o f d g e r e c h t e n 
Gebakken Scholfilet met beurre blanc saus, groenten en frites 
*
Gegrilde Black Angus Rib-Eye met kruidenboter, groenten en frites 
*
Salade Chicky gemengde salade met in gember gemarineerde Kip
*
Vega Special salade met gebakken groenten en yakitori saus, geserveerd met frites

N a g e r e c h t e n 
Huisgemaakte Cheese Cake
*
Chocolade IJs met witte chocoladesaus en slagroom
*
Huisgemaakte Red Velvet Cake

De Jonge Dikkert

De Jonge Dikkert

Direct reserveren

LUNCH
€ 47,50

4 gangen chefs lunchmenu De Jonge Dikkert
Ons menu is opgebouwd uit de mooiste producten uit binnen- en buitenland met oog op het seizoen. Vertrouwde producten en herkenbare ingrediënten worden met respect voor de puurheid, duurzaamheid en techniek bereid.

Hamachi cru gelakt met xo-ponzu
Radijs, krokante garnaal en bergamot-koriander-vinaigrette
*
Bloemkool beurre noisette
Blauwe druiven, lavendel, walnoot en Pierre Robert kaas
*
Damhert 
Cranberry, savooi kool, trompette de la mort, jenever spek en hert-soprafino jus
*
Framboos en Roos 
Ruby chocolade, tonkaboon cremeux en limoen

***

Grieks-restaurant Alexandros

Grieks-restaurant Alexandros

Direct reserveren

Menukaart is momenteel niet beschikbaar.

India Port

India Port

Direct reserveren

DINER
€ 37,50

India Port Platter
Assortiment van verschillende Indiase voorgerechten (veg & non-veg)

Hoofdgerecht – keuze uit
Butter chicken
Een vorstelijk gerecht; malse stukjes kip gemarineerd met yoghurt, Indiase kruiden, citroensap en fenegriek overgoten met een zachte curry op basis van tomaten, room, boter & afgemaakt met amandelschaafsel

Rogan Josh
Een heerlijke malse lamscurry op basis van tomaat, ui, knoflook afgetopt met verse gember, koriander

Goan Fish Curry
Geliefd gerecht onder de visgerechten uit Goa; vis bereid in een curry met geroosterde specerijen & knoflook afgemaakt met kokosmelk, tomaten en tamarinde

Paneer Butter Massala (V)
Verse huisgemaakte paneer (Indiase kaas) in een curry van tomaat, boter en cashewnoten
Bovenstaande gerechten worden geserveerd met basmati rijst en als bijgerecht daal makhani (linzencurry)

Dessert

Maharadja dessert
Selectie van kleine indiase desserts

The Indian Kitchen

The Indian Kitchen

Direct reserveren

Vegetarian

Starter

Veg Kabab

*

Main course served with rice

Paneer Lababdaar 

Paneer lababdar is a rich and authentic Punjabi curry that can be found on many North Indian restaurant menu. Soft and succulent paneer dunked in this creamy tomato and cashew based gravy makes this paneer curry worth indulging in.

Or

Malai Kofta

A dish for special occasions, Malai Kofta is the delicious vegetarian alternative to meatballs (in Indian cuisine, koftas are meatballs). Although this recipe may take a bit of time to make, the flavorful and creamy results are worth it—and will please any vegetarian looking for a hearty dish. Potatoes, a mixture of vegetables, paneer cheese, heavy cream, and spices are combined well and formed into balls, and then stuffed with chopped nuts and raisins. The koftas are then deep-fried and served in a well-seasoned gravy.

 *

Desert:

Mango Ice Cream

 

 

 

Non Vegetarian Menu

Starter

*

Chicken 65

Chicken 65 – Delicious, juicy, deep fried spicy piece of chicken meat bursting with flavor of chilly and curry leaves

 *

MALAI TIKKA KARAHI

Chicken MALAI TIKKA KARAHI recipe consists of creamy rich gravy made with yogurt and cream and juicy, tender, soft bone less chicken pieces. Gravy is made by blending with onions and yogurt and chicken pieces are cooked in it with salt, white pepper, and other ingredients.

Or

Chicken Lababdaar

Tender pieces of boneless chicken with ginger and garlic, half cooked in the tandoor and finished with a creamy tomato flavoured sauce with sliced capsicum and onions

 *

Desert:

Mango Ice Cream 

Abina

Abina

Direct reserveren

DINER
€ 37,50

Proeverij van voorgerechten:

mini carpaccio & mini pill pill & mini champ + roquefort


*

Hoofdgerecht

Mixed grill
Stukje sparerib & stokje saté & mini burger

of

Tong

of

Vega burger


*

Nagerecht

Kaasplankje

of

Zoet dessert

Dolce Verona

Dolce Verona

Direct reserveren

DINER
€ 37,50 of € 47,50

Voorgerecht

Bruchetta di Burrata 
Geroosterd brood met verse burrata en cherrytomaten
Menu € 37,50

*

Antipasti 
Vitello tonnato, carpaccio, coppa di parma, buffalo mozzarella en tomaat
Menu € 47,50
*

Hoofdgerecht

Verse tagliatelle met bospaddenstoelen en truffelsaus
Menu € 37,50

*

Filetto al Pepeverde 
Gebakken ossenhaas met groene pepers, cognac en mosterdsaus
Menu € 47,50

*

Nagerecht

Tiramisu
(orgineel recept)
Menu € 37,50

*

Scropino 
Sorbetijs met verse munt, vodka en prosecco
Menu € 47,50

Argentijns Grillrestaurant Fierro

Argentijns Grillrestaurant Fierro

Direct reserveren

DINER

Voorgerecht

Carbonada

De traditionele Argentijnse goulashsoep

of

Sopa de Cebolla

Pittige Argentijnse uiensoep


*

Hoofdgerecht

Churrasco de Cuadril

Argentijnse lendebiefstuk

of

Ribs Amsterdam

In sojasaus gemarineerde, gegrilde spareribs

of

Salmón Al Limón

Gegrilde zalmfilet, geserveerd met citroensaus

+

Het hoofdgerecht wordt geserveerd inclusief een bijgerecht naar keuze: frites of gepofte aardappel.

Tevens kunt u gebruik maken van een saladebuffet met verschillende soorten dressings


*

Nagerecht

Dama Blanca

Vanille-ijs met chocoladesaus

of

Helado Mixto

Gemengd ijs met slagroom

Paardenburg

Paardenburg

Direct reserveren

LUNCH & DINER
Keuzemenu à € 37,50 per persoon

*
Voorgerechten 
Gemarineerde roodbaars met piperade, 
krokante aardappel en basilicum-olie

of

Smeuïge paddenstoelenragout met 
kruidentoast en ingelegd zuur 
*

Hoofdgerechten
Rosé gebraden eendenborst met linzen à la francaise, geroosterde pastinaak, landcress en jus met jeneverbes

of

Pompoensteak met zuurkool, pompoenpitten en  beurre noisette met kappertjes

*

Desserts
Mandarijnen panna cotta met ingelegde mandarijn, gezouten karamel en yoghurtijs

of

Drie stukjes kaas met vijgen-notenbrood en appelstroop

of

Koffie/ thee in plaats van een dessert 

*

Vegetarisch menu uiteraard mogelijk

 

Thai From Sky

Thai From Sky

Direct reserveren

DINER 
€ 27,50

Voorgerecht

Ruam mid 
Mix van onze voorgerechten 

of

Tom Yam Kai / Tom Kha Kai
Pittige soep met kip, champignons en koriander / romige kokossoep met kip, champignons en koriander
*

Hoofdgerecht

Paneng Kai
Romige kokosnootcurry met kip, champignons, citroenblad en diverse groenten (pikant)

of

Kai kratiam prik thai
Kip roergebakken met veel knoflook en diverse groenten
*

Nagerecht

Mochi met Durian of Kokosnoot en Pandan

 

Alle gerechten kunnen vegetarisch worden bereid.

The WineKitchen at Sea

The WineKitchen at Sea

Direct reserveren

LUNCH
€ 47,50

Speciaal voor de Smaken van Amstelveen hebben de gewaarde chefs van visrestaurant The WineKitchen At Sea een driegangen verrassingsmenu samengesteld. Heerlijk culinair genieten van al het lekkers dat de zee te bieden heeft.

Slechts € 47,50 p.p inclusief een glas champagne.

Uiteraard bestaat de mogelijkheid extra gangen bij te bestellen tegen een meerprijs. Laat u ook adviseren over de prachtig bij de gerechten passende wijnen.

 



 

Zorgeloos eten & drinken

Zorgeloos eten & drinken

Direct reserveren

Menukaart is momenteel niet beschikbaar.

Chinees Specialiteiten Restaurant Yu Woah

Chinees Specialiteiten Restaurant Yu Woah

Direct reserveren

Menukaart is momenteel niet beschikbaar.

Buenos Aires

Buenos Aires

Direct reserveren

Menukaart is momenteel niet beschikbaar.

Aan de Poel

Aan de Poel

Direct reserveren

LUNCH
€ 67,50

Sterrenkok Stefan van Sprang van het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant Aan de Poel verrast met een speciaal 3-gangenverrassingsmenu* voor de lunch.

 

LET OP: Bij dit restaurant geldt een toeslag van 20 euro
(standaard € 47,50 + toeslag € 20,- = € 67,50)

Restaurant aan de Poel doet alleen mee met de lunch tijdens de Smaken van Amstelveen. Reserveringen kunnen alleen via deze site worden gedaan op basis van beschikbaarheid met een starttijd van 12.00, 12.30, 13.00 of 13.30 uur.

Brasserie 10

Brasserie 10

Direct reserveren

DINER
€ 37,50

Voorgerechten:

DUO VAN EEND 
Gerookte eendenborst - terrine eendenbout - crostini - Lardo di Colonnata

of

POMPOEN CRÈME BRÛLÉE 
Geroosterde appel - feta - amandel

*

Hoofdgerechten:

ZACHT GEGAARDE RUNDERSUCADE 
Aardappelpuree – bordelaisesaus

of

ZALM 
Dragonsaus - kruidige popcorn

*

Nagerecht

HUISGEMAAKTE BROWNIE 
Gevuld met cranberry's - pistache- en pecannoten - vanille-ijs

Restaurantweek Amstelveenz

Menu

Home Restaurants Menukaarten

Medemogelijk gemaakt door

Organisator Restaurantweek Organisator Restaurantweek
Hoofdsponsor 1 Restaurantweek Hoofdsponsor 1 Restaurantweek
Hoofdsponsor 2 Restaurantweek Hoofdsponsor 2 Restaurantweek
Hoofdsponsor 3 Restaurantweek Hoofdsponsor 3 Restaurantweek

Copyright © 2013 - 2023, Amstelveenz Restaurantweek . Alle rechten voorbehouden.

Mede mogelijk gemaakt door Sera Business Design