DINER
Voorgerecht
Franse uiensoep met croutons
of
Tomatensoep
*
Hoofdgerecht
Combina van de plank
Combinatie van Spare ribs en gemarineerde kip
of
Denver steak
of
Zalmmoot Naturel met een frisse salade en frites
*
Nagerecht
Dame Blanche
of
Crème Brulee
Napa Italia in Ouderkerk a/d Amstel heeft tijdens de AmstelveenZ Restaurantweek een afwijkende, maar zeer voordelige kortingsactie: iedere tweede pizza is gratis!
Ga je met z’n tweeën uit eten en je bestelt 2 pizza’s van de authentieke pizza-kaart en je krijgt er dus eentje gratis. Ga je met z’n viertjes en bestel je er vier, dan betaal je er twee… en zo verder (6 bestellen is drie betalen, 8 bestellen is 4 betalen). Daarbij geldt dat de voordeligste pizza gratis is en dat de actie voor maximaal 8 personen geldt. Ideaal voor als je met een groepje vrienden of familie extra voordelig van de pizza’s van Napa Italia wilt genieten!
NB: 2 pizza’s voor de prijs van 1 geldt alleen in het restaurant op beschikbare dagen en reserveren kan alleen via deze site. Actie geldt niet voor het afhalen.
Voor de actie 2 pizza's voor 1 werken wij met de volgende begin- en eindtijden gelden op zondag t/m donderdag: 17.00 tot 18.45 uur, 18.00 tot 19.45 uur, 20.00 uur tot sluiting.
Vrijdag, zaterdag en zondag alleen van 17.00 tot 18.45 uur.
DINER
Voorgerecht
Ruam mid – mix van starters, kip saté, Thaise loempia, viskoekje en groene Curry pocket
of
Tom Yam Kai – De bekende Thaise pittige zure soep met koriander, champignons en kip
*
Hoofdgerecht
Panaeng nua – speciale rode curry met beef, citroenblad en zoete basilicum
of
Kai pad nam prik pao – roergebakken kipfilet in Thaise sambal met oestersaus en diverse groenten
of
Pla Sam rod – roergebakken visfilet in drie smaken saus met diverse groenten
*
Nagerecht
Chocolade lava – chocolade soufflé met warm gesmolten hart van chocolade geserveerd met vanille ijs en slagroom
ALLE GERECHTEN KUNNEN VEGETARISCH WORDEN BEREID!!
Tegen een meerprijs van €4,00 kunnen de gerechten met garnalen worden bereid.
LUNCH of DINER
Corvina
Aji Mirasol, passievrucht, radijs, xo saus en pandan
***
Wilde eend
Jus met eendenlever, blauwe bes en bereidingen van savooikool
***
Williams peer
Hangop en honing ijs, verveine en vanille
*LET OP: Bij dit restaurant geldt een toeslag van 10 euro op de prijs (totaal 37,50 EUR)
U heeft de mogelijkheid tot uitbreiding naar een 4-gangen menu voor €10 extra.
Tussengerecht
Bloemkool
Beurre Noisette Pierre Robert, grapefruit en hazelnoot
***
Dat wordt een avondje uit met een grote (glim)lach: tijdens de AmstelveenZ Restaurantweek kan je op zaterdagavond 2 november 2019 genieten van de nieuwe cabaretvedette Louise Korthals in Schouwburg Amstelveen, maar niet voordat je hebt genoten van een gezellig driegangendiner in de trendy ambiance van Day Foodbar aan het Stadsplein. En dat voor een totaalprijs van 40 euro.
De show van Korthals is getiteld ‘Alles is er’ en De Telegraaf schreef er over: 'Van begin tot eind op het puntje van je stoel'. Bij Day Foodbar hoef je gelukkig niet direct op het puntje van je stoel te zitten, en kan je lekker comfortabel genieten van heerlijke gerechten, voordat Louise los gaat met een zeer krachtige performance, ondersteund door fantastische muzikanten en een fraai toneelbeeld.
Wat kun je verwachten?
In ‘Alles is er’ gaat Korthals op 2 november 2019 weer de muzikale confrontatie aan met alles en schuurt ze langs de rafelranden, schaduwkanten en zonovergoten momenten van mateloze levens en onbeperkte mogelijkheden. Maar eerst dus genieten van al het moois dat uit de keuken van Day Foodbar komt. Kortom, eet (& lach) smakelijk! Ticket(s) voor deze AmstelveenZ Restaurantweekspecial boek je hier.
3-gangen diner | Day Foodbar | Stadsplein 52 | Amstelveen |
Voorgerecht:
- Carpaccio van ossenhaas met parmezaan en citroenmayo of gegratineerde green shell mosselen
Hoofdgerecht:
- Pompoen risotto of zeebaars met witte wijnsaus
Nagerecht:
- Koffie met Canoli
Cabaretshow Louise Korthals | Schouwburg Amstelveen | Stadsplein 100 | Amstelveen
- 2 november, aanvang 20.30 uur.
- Cabaretshow 'Alles is er'
LUNCH & DINER
Voorgerechten
CHAMPIGNON ROOM SOEP
of
Japanse kipspiesjes (4 st.) met YAKITORI saus en wakame salade
of
“BORATINI” BUFFEL mozzarella met Avocado, tomaten salsa en basilicum
of
CARPACCIO CLASSICO met Rucola, truffelmayonaise, pesto, pijnboompitten, croutons en Parmezaan
****
Hoofdgerechten
VARKENSHAAS met champignonroom saus, verse groenten, frites en mayo
of
TONIJNSTEAK met sesam, teriyaki, roerbak groenten, frites en mayo
of
TAGLIATELLE met PORTO BELLO en Brie uit de oven met walnoot, croutons en een frisse salade
of
GRAINFED IRON FLAT PEPERSTEAK met groenten, frites en mayonaise
of
PASTA PESTO SALADE
***
Nagerechten
Huisgemaakte CHOCOMOUSSE black&white en slagroom
of
DAME BLANCHE vanille ijs, chocolade saus en slagroom
of
“ O M G “ omgekeerde DAME BLANCHE
of
PLATEAU met diverse KAASJES en appelstroop
of
ROMANOFF AARDBEIEN MOUSSE met verse aardbeien en een toefje slagroom
Combineer uw 3-gangen menu voor € 27,50 per persoon
DINER
Proeverij van voorgerechten:
Huisgemaakte bospaddenstoelenkroketjes, kleine steak tartaar,
geroosterd tomatenbrood met gerookte zalm en een shotje Thom Kha Khai soep
*
Hoofdgerecht
Black Angus bavette van de grill met jus de veau en seizoensgroenten
of
Op de huid gebakken zeebaars met beurre blanc en zeekraal en seizoensgroenten
*
Nagerecht
Gebakken Cheesecake van bloedsinaasappel met kaneelroomijs en een krokantje van speculaas
Vanwege het grote succes van de clubtour van de 3JS tour duiken de geliefde muzikale mannen dit najaar opnieuw het clubcircuit in: en P60 is een van de locaties. Geniet vooraf van een stijlvol en uiterst smaakvol culinair driegangendiner in het volledig vernieuwde restaurantcafé, verzorgd door SPOON Culinair, bekend van bijzondere en hooggewaardeerde dineravonden.
Wat kan je verwachten?
Boek je deze theaterspecial op vrijdag 25 oktober 2019 (klik hier), dan krijg je ook een welkomstdrankje (bier, wijn of fris) cadeau. Wees er snel bij! Zie hieronder vast wat je op culinair gebied kunt verwachten en kies jouw ideale menu:
Culinair 3-gangen diner SPOON Culinair | Restaurant-Café P60 | Stadsplein 100a | Amstelveen
Voorgerecht, keuze uit:
- Buffelmozzarella met pommodori, pesto en verse vijgen
- Carpaccio van twee soorten biet, met geitenkaas, sinaasappel, humus en hazelnotencrumble
- Dun gesneden kalfsvlees met tonijn limoen mayonaise, kappertjes en parmezaansnippers
- Verse gevulde pasta met truffel paddestoelen saus
Hoofdgerecht, keuze uit:
- Een rijke Tabouleh met veel groente en kruiden met gegrilde oosterse kippedijtjes
- Een moot huisgerookte verse Zalm met een limoen abrikozen risotto en rivierkreeftjes
- Gevulde bol courgette met een ratatouille van zoete aardappel, aubergine, tomaat, olijven
Dessert, keuze uit:
- Huisgemaakt taart van de chef
- Mini grand dessert met panna cotta, tiramisu en meloenbolletjes
Theatershow 3JS | Concertzaal P60 | Stadsplein 100a | Amstelveen
- Aanvang 20.30
- Volendams trio met folky sound en Poëtische teksten
LUNCH - 3-GANGEN - 47,50
Sterrenkok Stefan van Sprang van het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant Aan de Poel verrast met een speciaal 3-gangenverrassingsmenu* voor de lunch.
LET OP: Bij dit restaurant geldt een toeslag van 20 euro
(standaard 27,50 + toeslag 20,- = 47,50 EUR)
Restaurant aan de Poel doet alleen mee met de lunch tijdens de AmstelveenZ Restaurantweek
Voorgerecht
Krokante zalm
of
Sticky ribs
of
Franse uiensoep met kaascrouton
*
Hoofdgerecht
Gamba’s met limoenmayonaise
of
Lamsracks met een groene kruidenkorst, aardappelgratin en gecarameliseerde worteltjes
of
Canneloni gevuld met ricotta en spinazie met een truffelsaus
*
Nagerecht
Chocolade verrassingsdessert
The Voice-winnaar Jim van der Zee legt veel passie in zijn krachtige show ‘Starting The Engine’, waarin hij covers van artiesten speelt die hem inspireren, maar natuurlijk trakteert hij je ook op zijn eerste eigen werk. Ziijn liefde voor soul, jazz, blues en folk vertaalt hij in een intieme setting. Maar eerst kan je je buikje vol eten bij Day Foodbar: een van de populairste eetgelegenheden van Amstelveen.
Wat kan je verwachten?
Zie hieronder vast het 3-gangendiner waar je van kunt genieten voordat je volledig voldaan, honderd meter verder op het Stadsplein kan opgaan in de muzikaliteit van Jim van der Zee in Schouwburg Amstelveen. Klik hier om ticket(s) te bestellen.
3-gangen diner | Day Foodbar | Stadsplein 52 | Amstelveen |
Voorgerecht:
- Carpaccio van ossenhaas met parmezaan en citroenmayo of gegratineerde green shell mosselen
Hoofdgerecht:
- Pompoen risotto of zeebaars met witte wijnsaus
Nagerecht:
- Koffie met Canoli
Theatershow Jim Van der Zee | Schouwburg Amstelveen | Stadsplein 100 | Amstelveen
- Aanvang 20.30 uur.
- Muzikale show met Jim van der Zee (gitaar en zang), Reinout Douma (piano), Lorenzo Buffa (basgitaar en contrabas) en Guy Tristan Salamon (drums en percussie).
DINER
Voorgerecht
Gemarineerde zalm | grove mosterd | dille | zeezout |
olijfolie | dille mayonaise (vis)
òf
Steak Tartare | tomatensalsa | Parmezaanse kaas |
truffel mayonaise | pijnboompitten (vlees)
*
Hoofdgerecht
Op de huid gebakken zeebaarsfilet | seizoensgroenten |
tuinkruiden mousseline | beurre blanc | basilicum | limoen (vis)
òf
Gebakken diamanthaas | seizoensgroenten | jus de veau |
rode wijn | sjalotten | lente uien | rucola puree (vlees)
*
Nagerecht
Chocolade Crème Brûlée | chocolade roomijs | slagroom
LET OP: Graag bij opmerkingen aangeven of er voor vlees of vis wordt gekozen.
LUNCH & DINER (3-GANGEN 37,50*)
Voorgerecht
Ceviche van Corvina met groene curry, kokos en Thaise basilicum
*
Hoofdgerecht
Gebakken eendenborst met pompoen toffee, geroosterde schorseneer
en een jus met steranijs en sinaasappel
*
Nagerecht
Crémeux van pure chocolade en tonkaboon met structuren van rode biet en kers
*
-gangen menu € 37,50 p.p.. U heeft de mogelijkheid tot uitbreiding naar een 4-gangen menu voor €7,50 extra.
Tussengerecht
Gepofte knolselderij met schuim van topinamboer en jus van knol
*
*LET OP: Bij dit restaurant geldt een toeslag van 10 euro
(standaard 27,50 + toeslag 10,- = 37,50 EUR)
LUNCH & DINER
Wij zullen een Thaali serveren – Indiase rijsttafel waarbij we onze gast een culinaire ervaring geven van onze mooie Indiase keuken
Voorgerecht
Vegetarian Pakora
gemarineerde groenten in een krokant jasje van kikkererwten meel afgetopt met een heerlijke munt & tamarinde chutney
of
Hot Wings***
sappige kipvleugels gemarineerd met kruiden, yogurt , citroen en rode pepper voor de pit, gehutseld met ui, paprika en coriander
*
Hoofdgerecht
Thaali
Al onze gasten krijgen een Royaal plateau met verschillende hoofdgerechten die op elk
Thaali komen – seizoens groenten, linzen, yoghurt, salade, rijst, nan & papadum
Hierbij maakt u een keuze uit:
Saag paneer – heerlijke indiase kaas in mosterdspinazie met kruiden
of
Chicken curry – huis recept van een heerlijke curry met stukken kip
of
Rogan Josh – malse stukjes lam in een traditioneel gekruide curry van ui, gember, knoflook en tomaat
*
Nagerecht
Kheer – een huisgemaakte Indiase rijstpudding verrijkt met cardemom
of
Mango Mania – een heerlijke romige ijsdessert gemaakt van Indiase Alphonso mangoes
LUNCH & DINER
Voorgerecht
*
Drie bereidingen Kabeljauw
Zacht gegaarde lamellen, rillete, bakkeljauw met limoenmayoniaase en citrusdressing
*
Hoofdgerecht
*
Licht gerookte rundersteak met geroosterde knolgroenten cantharellen, creme van pastinaak en sjalotten jus
*
Dessert
*
Warme Appelcrumble met ijssouffle van kaneel
*
Vegetarisch menu uiteraard mogelijk
LUNCH & DINER (3-GANGEN - 37,50)
Voorgerecht
YELLOWFIN TONIJN
Wakame, sojabonen, radijs, bieslook-emulsie
*
Hoofdgerecht
BBQ ROSÉ SUKADE
Artisjokken, doperwten, salsa verde, sjalottenjus
*
Nagerecht
LIMONCELLO CREMEUX
Bramen, granola, brood en boter
Optioneel een 4e verassings gang voor €10,-
*LET OP: Bij dit restaurant geldt een toeslag van 10 euro
(standaard 27,50 + toeslag 10,- = 37,50 EUR)
DINER (3-GANGEN - 27,50*)
Bij Bistro Nice kunt u tijdens de AmstelveenZ Restaurantweek a la carte dineren!
Maak een keuze van de verrassende kaart voor uw ideale 3-gangen-menu. En dat voor slechts 27,50 euro*.
Klik hier voor de menukaart van Bistro Nice tijdens de AmstelveenZ Restaurantweek!
* ! op enkele hoofdgerechten op de kaart geldt een kleine extra toeslag, zoals aangegeven op de kaart!
DINER (3-GANGEN - 37,50)
Voorgerecht
Escabeche
makreel, citrus en wortel
*
Hoofdgerecht
Beemster varken
oesterzwam, kastanje champignon en umamisaus
*
Nagerecht
Duindoornbes
chocolade, yoghurt en meringue
*LET OP: Bij dit restaurant geldt een toeslag van 10 euro
(standaard 27,50 + toeslag 10,- = 37,50 EUR)
LUNCH - VERRASSINGSMENU
Speciaal voor de AmstelveenZ Restaurantweek hebben de gewaarde chefs van visrestaurant The WineKitchen At Sea een driegangen verrassingsmenu samengesteld. Heerlijk culinair genieten van al het lekkers dat de zee te bieden heeft voor slechts 27,50 euro p.p.
Uiteraard bestaat de mogelijkheid extra gangen bij te bestellen (tegen meerprijs). Laat u ook adviseren over de prachtig bij de gerechten passende wijnen.
‘Fine Dining is a way of Life’ is het motto van het prachtige en sfeervolle Ammonite Club Restaurant.
Tijdens de AmstelveenZ Restaurantweek kunt u kiezen uit
een speciaal 3-, 4- of 5-gangenmenu voor respectievelijk €27,50 €37,50 of €47,50 per persoon.
5 gangenmenu á la Chef €47,50
“Salade van gebrande tonijn | Pompoen | Dressing van Sesam”
*
“Soepje van bospaddenstoelen | Truffel | Schuim van Pecorino”
*
“Saté spiesje van gemarineerde reerugfilet | Geconfijte sjalot in soja”
*
“Kalfssukade | Japanse paddenstoelen | Jus van steranijs”
*
“Appelkruimel Cheesecake | Sorbetijs van rood fruit”
*
Voor de vegetariër:
“Salade van in bietenbouillon gemarineerde feta kaas | Pompoen | Sesam”
*
“Soepje van bospaddenstoelen | Truffel | Schuim van Pecorino”
*
“Saté spiesje van gemarineerde wilde tomaat & aubergine | Geconfijte sjalot in soja”
*
“Groentestoof | Saffraan aardappel | Japanse paddenstoelen”
*
“Appelkruimel Cheesecake | Sorbetijs van rood fruit”
DINER
Voorgerecht
Carbonada
De traditionele Argentijnse goulashsoep
of
Sopa de Cebolla
Pittige Argentijnse uiensoep
*
Hoofdgerecht
Churrasco de Cuadril
Argentijnse lendebiefstuk
of
Ribs Amsterdam
In sojasaus gemarineerde, gegrilde spareribs
of
Salmón Al Limón
Gegrilde zalmfilet, geserveerd met citroensaus
+
Het hoofdgerecht wordt geserveerd inclusief een bijgerecht naar keuze: frietjes of gepofte aardappel.
Tevens kunt u gebruik maken van een saladebuffet met verschillende soorten dressings
*
Nagerecht
Dama Blanca
Vanille-ijs met chocoladesaus
of
Helado Mixto
Gemengd ijs met slagroom
Vegetarian
Starter
Veg Kabab
*
Main course Served with Rice
Paneer Lababdaar
Paneer lababdar is a rich and authentic Punjabi curry that can be found on many North Indian restaurant menu. Soft and succulent paneer dunked in this creamy tomato and cashew based gravy makes this paneer curry worth indulging in.
Or
Malai Kofta
A dish for special occasions, Malai Kofta is the delicious vegetarian alternative to meatballs (in Indian cuisine, koftas are meatballs). Although this recipe may take a bit of time to make, the flavorful and creamy results are worth it—and will please any vegetarian looking for a hearty dish. Potatoes, a mixture of vegetables, paneer cheese, heavy cream, and spices are combined well and formed into balls, and then stuffed with chopped nuts and raisins. The koftas are then deep-fried and served in a well-seasoned gravy.
*
Desert:
Mango Ice Cream
Non Vegetarian Menu
Starter
*
Chicken 65
Chicken 65 – Delicious, juicy, deep fried spicy piece of chicken meat bursting with flavor of chilly and curry leaves
*
MALAI TIKKA KARAHI
Chicken MALAI TIKKA KARAHI recipe consists of creamy rich gravy made with yogurt and cream and juicy, tender, soft bone less chicken pieces. Gravy is made by blending with onions and yogurt and chicken pieces are cooked in it with salt, white pepper, and other ingredients.
Or
Chicken Lababdaar
Tender pieces of boneless chicken with ginger and garlic, half cooked in the tandoor and finished with a creamy tomato flavoured sauce with sliced capsicum and onions
*
Desert:
Mango Ice Cream
Copyright © 2013 - 2022, Amstelveenz Restaurantweek . Alle rechten voorbehouden.